Astral Seyahat Nedir ?

1 yorum

Astral Seyehat Nedir ?
İnsan fizik beden ve şuur beden olmak üzere birden fazla bedenin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Derin konsantre halindeyken şuur beden bilinçli bir halde fizik bedenden çıkıp başka bir boyutta varolabilir. İşte bu duruma Astral Seyahat denir.
Bu olaya inananlar kadar inanmayanlarda çoktur. Buna rağmen halen yurt dışındaki bir çok üniversitenin parapsikoloji kürsülerinde Astral Seyahat ile ilgili çalışmalar ilerletilmiş, hatta çözüm bulunamamış bir çok soruya bu teknikle cevaplar verilmiştir.
Hepimiz uyku sırasında rüya görürüz. Bu rüya görme, başta bahsettiğim şuur bedeninin fizik bedenden bir ya da iki karış uzaklaşması sonucu oluşur. Ancak uykuda olduğumuz için bu durumu göremez ve algılayamayız. İşte Astral Seyahatteki amaç iki beden birbirlerinde uzaklaştığında şuur bedeninin bilinçli olmasıdır. Astral Seyahat herkes tarafından yapabilir. Sadece bıkmadan sabırla çalışmakl lazımdır.

Astral Seyahat  http://parapsikolojim.blogspot.com/
Astral Seyahat Sırasında Neler Yaşarız ?
Astral Seyahat esnasında ayrılmanın oranına göre çok farklı deneyimler yaşayabiliriz. Bu deneyilerden bazıları sevdiklerinizi yanına gidebilmek, istediğini zaman istediğiniz yerlerde bulanabilmek hatta ileri ki aşamalarda farklı gezegenleri bile ziyaret edebilirsiniz. Üstelik şuur bedeninizi görünmez olduğu için siz ve sizin gibiler dışında kimse göremez. Çok ileriki zamanlarda bir arkadaşınızla Astral Boyutta buluşabilir ya da ölülerinizle görüşebilirsiniz. Her ne kadar kulağa çılgınca gelsede, böyle bir teknik gerçekten vardır. Hatta Piri Reis'in çizdiği haritayı bu sayede tamamladığı bilinir.

Astralin Tehlikesi Var mı ?
Astral Seyehat'in hiç bir tehlikesi yoktur. Çünkü beden herhangi bir tehlike sezdiği ya da düşündüğü an bile kendi fizik bedeninize ışık hızıyla ve aniden geri dönerseniz. Ayrıca en başta bahsettiğim bu iki bedeniniz arasında gümüş bir kordon olduğunu inanılır. Kimisi deneyimleri esnasında gördüğünü söyler, kimise de hiç bir şey görmediğini. Bu kordon asla kopmaz, sadece lastik gibi çektikte uzar. İşte herhangi bir tehlike esnasında bu kordon aniden geri çekilir. Yani diyebiliriz ki Astral Seyahat parapsikolojik deneyimlerin en zararsızı hatta emniyetlisi diyebiliriz.
Bunların dışında Astral Seyahat esnasında adrenalin hormunu salgılandığı için gereğinden fazla heyecan yaşayabiliriz. O yüzden büyük sağlık problemleri olanlara kesinlikle önermiyorum.
Son olarak Astral Seyahat sırasında başka boyuttaki varlıklarla karşılaşmamız olasıdır. Ancak bu olasılık herkes için geçerli değildir. Sadece kötü niyetle çıkılan, yani kendinize güveniniz eksikse ve deneyiminizi kolaylaştırabilmek için kendi gücünüzle değilde alkol gibi uyuşturucu maddelerle yaşamaya çalışır ve üstüne başarırsanız, gittiğiniz boyuttaki düşük frekanslı varlıklarla karşılaşmanız olası bir ihtimaldir. Ancak unutmamak gerekir insanoğlu evrendeki bütün varlıklardan daha güçlü ve daha üstündür. Bunu bilmek ve kendinize güvenmek sizin için en büyük silahtır.
Bu yazıyı paylaşın!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

1 Yorum var Astral Seyahat Nedir ?

Adsız
16 Ağustos 2010 03:02

Güzel bir açıklama. :)

Yorum Gönder